22/6-2023 Skt. Hans Aften 23/6-2023

Sommeren er i sandhed over os og det kan i den grad mærkes på naturen, som er knastør de fleste steder i landet. Det skal dog ikke have lov til at ødelægge vores fine Skt. Hans tradition, og vi vil derfor, afbrændingsforbud eller ej, afholde Skt. Hans arrangement på det grønne område, i Grundejerforeningen Pileparken.

Vi vurderer pt. ikke, at det er forsvarligt at tænde bål, uanset at brandvæsnet har givet OK. Derfor har vi planlagt forskellige andre tiltag, så vi alligevel kan få en hyggelig aften, hvor vi hilser på hinanden over en øl eller sodavand og nyder sommeraftenen.

Vi vil fra bestyrelsen være til stede fra 17:30, hvor der vil være mulighed for at spille lidt forskellige havespil.

Vi håber at se en hel masse naboer, genboer og genboers naboer 😊